Ruimte voor afscheid - Vervuld van leven, bewogen door stilte

Rouwwandelingen

Rouwwandelingen in Zeist

Heeft u behoefte om onder deskundige leiding eens met lotgenoten te praten over verlies? Om eens in alle rust stil te staan bij alle gevoelens die u regelmatig en vaak onverwachts overvallen sinds u afscheid moest nemen van de dierbare persoon? Dat kan tijdens wandelingen in de prachtige natuur rondom Zeist, met bos en heidevelden.

De eerstvolgende wandeling is bij voldoende belangstelling op 2 april 2016, andere dagen op aanvraag, in principe op donderdag of vrijdag, telkens van 9:30 tot 12:00 uur. Ook middagwandelingen horen tot de mogelijkheid.

Naast wandelen en gesprek neemt u deel aan eenvoudige meditaties, rustige, prettige oefeningen en kleine rouwrituelen. Er is een pauze om te zitten, om wat te drinken en een versnapering.

De kosten voor een rouwwandeling in een groep zijn €17,50 pp. De groep gaat door met minimaal 3 personen. Stelt u zelf een groep samen dan geldt een gereduceerd tarief.

Een individuele rouwwandeling onder begeleiding is natuurlijk ook mogelijk. Tijden en prijs in overleg.

Rouwwandeling in de stad Utrecht

Ook is er een rouwwandeling in Utrecht mogelijk, langs meer verstilde plekken in de stad. De wandeling vindt plaats op aanvraag.

U zult deelnemen aan een wandeling, gesprek, stiltemomenten en rituelen aan de hand van vragen en opdrachten.