Ruimte voor afscheid - Vervuld van leven, bewogen door stilte

Speciale dagen

Lachyoga en Rouw 31 januari 2015

Kun je lachen en mag je lachen als je een ernstig verlies hebt meegemaakt? Kan je met mensen die in de rouw zijn ook lachen? Of is het eigenlijk beter om eerst te huilen?

In deze workshop gaan Maarten Vos en ik daar uitgebreid op in. Hij als orthopedagoog/dramadocent/lachcoach met 20 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en ik als psychologe en trainster, gespecialiseerd in rouw, depressie, meditatie en lachyoga. 

Uitwisseling van persoonlijke ervaringen met verlies worden afgewisseld met ademhalings- en lachoefeningen, theoretische uitleg over rouwen met goed te gebruiken oefeningen voor bijvoorbeeld een lotgenoten- en/of een therapeutische setting. De werkvormen zijn divers: sommige oefeningen vinden plaats op papier, de echte Lachyoga oefeningen zijn bewegingsgericht en er is ruimte voor gesprek.

De workshop is van 10.30 tot 16 uur, met tussen de middag een lunch en na afloop napraten bij een drankje. De kosten voor de dag incl lunch en drankje: € 95,-

Opgave en informatie: info@ruimtevoorafscheid.nl of 06-30709232. Maarten is te bereiken via 06-21642386 of via maartencjvos@gmail.com.