Ruimte voor afscheid - Vervuld van leven, bewogen door stilte

Workshops

Gedurende het jaar bied ik workshops van een dagdeel (Lachyoga) of een hele dag (Rouw of Lachyoga)aan die ik met collega's samen leid en die al twee of drie keer eerder hebben plaatsgevonden. Een korte beschrijving vindt u hieronder.

Ook is het mogelijk om een workshop op maat voor een bestaande groep te bestellen. In het verleden heb ik verschillende groepen over rouw gegeven, telkens bedoeld voor intervisie- of vriendinnenbijeenkomsten om elkaar beter te leren kennen. Ook geef ik Lachyogaworkshops op maat.

 

Creatief omgaan met rouw en verlies

Op zaterdag 30 januari 2016 is er voor de derde keer in het prachtige, huiselijke atelier van beeldend kunstenares Els Vegter, Concordiastraat 68 in Utrecht, een dag om creatief aan de slag te gaan met voorwerpen van een dierbare overledene. Het kan troostend en bevredigend zijn om een agenda, een gereedschap, een sierraad of een kledingstuk in een kunstwerk/ werkstuk een nieuwe bestemming te geven. Bij belangstelling wordt er een flyer toegestuurd. Zie ook www.elsvegter.nl.

Begeleiding: Beate Matznetter (rouwtherapeut/psycholoog) en Els Vegter (beeldend kunstenaar)

Opgave bij info@elsvegter.nl of info@beatematznetter.nl

Kosten incl. materiaal, lunch, koffie/thee en iets lekkers 90 euro. Parkeren is gratis.

Tot jezelf komen en genieten

Ook in 2017 vindt bij voldoende belangstelling voor de vierde keer voor rouwenden en niet- rouwenden deze dag plaats met als thema: ervaren wat in je leeft (verdriet, boosheid, dankbaarheid, vreugde, etc.) Ontspannen en tot rust komen. Wie weet zelfs genieten, van jezelf, elkaar, het leven.
De dag vindt plaats in Zeist, in een prachtige ruimte. In de oefeningen wordt gebruik gemaakt van visualisatie, muziek, beweging, lachyoga, massage, meditatie en mindfulness.
Toegangsprijs voor een dag: € 65.–